top 2
Top

main top

Akryl Negle

Hænderne vaskes. Naturneglene files / klippes korte.Det øverste fedtlag på neglene buffes, så neglene er helt tørre.Tips bliver limet på og klippet i den ønskede længde, og overgangen fra tips til natur negl files væk. Der lægges første lag lim, derefter ak ryl på neglene og tilsidst activator som hærder akryl og lim.Der lægges andet lag lim, derefter acryl på neglene og tilsidst activator som hærder akryl og lim. Afslutningsvis poleres neglene op, files i form og længde.Tilsidst behandles med olie for at blødgører materialerne, samt pleje neglebåndene.

Holdbarhed

Ca. 3-6 uger, alt efter hvor hurtigt dine egne negle gror. Vedligehold: Efter aftale med din negleteknikker kan de samme negle fyldes op, så de ligner et nyt sæt igen. Normalt efter ca. 3 uger. Ved at opfylde neglene bliver det billigere, og der er mindre slitage på dine naturnegle. Ved brug af neglelak skal denne tages af med acetonefri lakfjerner. Det er en god ide, at købe en professionel fil med hjem, samt dagligt at tilfører neglene olie. Akyl Negle kan tages af med acetone.

Franske Akryl Negle.

Hænderne vaskes. Naturneglene files/klippes korte. Det øverste fedtlag på neglene buffes, så neglene er helt tørre.Tips bliver limet på og klippet i den ønskede længde, og overgangen fra tip til natur negl files væk. Der lægges hvid akryl på spidsen af neglene. Der lægges rosa akryl på resten af neglen. Afslutningsvis poleres neglene op, files i form og længde.Tilsidst behandles med olie for at blødgører materialerne, samt pleje neglebåndene.

Holdbarhed

ca. 3-6 uger, alt efter hvor hurtigt dine egne negle gror.

Vedligehold.

Efter aftale med din negleteknikker kan de samme negle fyldes op, så de ligner et nyt sæt igen. Normalt efter ca. 3 uger. Ved at opfylde neglene bliver det billigere, og der er mindre slitage på dine naturnegle. Ved brug af neglelak skal denne tages af med acetonefri lakfjerner. Det er en god ide, at købe en professionel fil med hjem, samt dagligt at tilfører neglene olie. akryl negle kan tages af med acetone.

Akryl Negle m. Fransk Tip.

Hænderne vaskes.Naturneglene files / klippes korte. Det øverste fedtlag på neglene buffes, så neglene er helt tørre. Hvide negle tipper bliver limet på og klippet i den ønskede længde.Der lægges første lag lim, derefter akryl på neglene og tilsidst activator som hærder akryl og lim.Der lægges andet lag lim, derefter akryl på neglene og tilsidst activator som hærder akryl neglen og lim. Afslutningsvis poleres neglene op, files i form og længde.Tilsidst behandles med olie for at blødgører materialerne, samt pleje neglebåndene.

Holdbarhed ca. 3-6 uger, alt efter hvor hurtigt dine egne negle gror.

Vedligehold.

Efter aftale med din negleteknikker kan de samme negle fyldes op, så de ligner et nyt sæt igen. Normalt efter ca. 3 uger dog kan man ikke flytte den hvide kant på plads. Ved at opfylde neglene bliver det billigere, og der er mindre slitage på dine naturnegle. Ved brug af neglelak skal denne tages af med acetonefri lakfjerner. Det er en god ide, at købe en professionel fil med hjem, samt dagligt at tilfører neglene olie. Akryl negle kan tages af med acetone.

 

Se Brugervejledning her

 

     
bund