top 2
Top

Hårfjerning · Voks Patroner · Anmeldelser · GiGi Hårfjerning · Voks Kit · Hårfjernings Apparater · Voks Tilbehør · Voks Strips · Dåse Voks · Voks Pistol · Varm Voks · Intim Voks

main top

 

Fagbladet Kosmetik.

"Waxit Hårfjerning er et nyt sortiment til hårfjerning med varmvoks, bestående af et professionelt Voks apparat og en tilhørende vokspatron, som fås med fire forskellige frugtdufte og i naturel.

Voks apparatet opvarmer voksen og sørger for, at den altid har rette temperatur – hvad kan være svært at styre, når du selv varmer op, især hvis du bruger mikrobølge ovn. Hertil hører en Pre Base Gelé, der gør huden helt ren inden voksningen, en beroligende After Treatment Mousse, der samtidig hæmmer hårvæksten, og en After Treatment Oil – i flaske eller i form af renseservietter – der fjerner voksrester, fugter og beroliger."

Ugebladet Søndag

Marts måned i deres tillæg Forårsfin fra top til tå.

"Waxit Hårfjerning er et helt nyt hårfjernings apparat herhjemme. Du kan få voks i fem varianter: Naturel, kiwi, mango, jordbær og lemon. Voksen varmes op, påføres kroppen, en strip lægges på, og hårene fjernes med et snuptag. Nemt og effektivt som på salon- men til hjemmebrug."

Tidens Kvinder

Maj måned sidste år, da de anmeldte Waxit Hårfjerning.

"Nu kan du endelig få fjernet uønsket hår på hele kroppen lige så professionelt som hos en kosmetolog – bare meget billigere! Waxit startpakke består af et Waxit apparat, der opvarmer den velduftende voks, som fås i fem varianter, bomuldsstrips, som fjerner hårene med et snuptag, efterbahandlingsolie samt dansk brugsanvisning. Din hud bliver silkeblød og velduftende, og ved regelmæssig brug vil din hårvækst på kroppen blive stadig finere og mere sparsom."

Eurowoman kårer Waxit som et af 90’ernes 70 suverænt bedste skønhedsprodukter.

Eurowoman har testet et væld af produkter, siden magasinets start og efter at have voteret med magasinets erfarne makeup-artister kårer vi 90’ernes 70 suverænt bedste skønhedsprodukter.”

”Waxit Hårfjerning er hjælpen, vi alle har ventet på: Et voks apparat, der gør det enkelt, nemt og hurtigt selv af fjerne hår derhjemme. Det er en metode, der består af et lille apparat, vokspatroner og papirstrips.

Waxit voks apparatet er ikke meget større end en ladyshaver og fungerer ved, at man putter en vokspatron i og sætter det i stikkontakten, så voksen opvarmes og bliver flydende.

Efter 20 minutter er voksen klar, så man kan rulle den på huden i hårenes vokseretning, og herefter er der kun tilbage at lægge en strip over voksen, gnide godt og trække strippen af – jo hurtigere, jo bedre.

Hårfjernings Metoden kan bruges over hele kroppen – på benene, armene, i bikinilinien, under armene og – med forsigtighed – i ansigtet. Det geniale ved hårfjernings metoden er, at den fungerer, og at det er let – uanset hvor uerfaren eller fummelfingret man er. ”

Kåret i Eurowoman af moderedaktør Lise Leonhard Hjorth og Johanne Holte.

 

Jyllands-Posten Om

Waxit Hårfjerning.

"Hvordan man bedst fjerner hårene på benene er et tilbagevendende diskussionsemne blandt de mange kvinder, der helst vil have glatte ben.

Nu er der kommet endnu en metode, som Waxit har sendt på gaden. Det er stadig voks, det handler om, men det er voks, der bliver varmet op i et lille apparat. Den varme voks smøres på benet, under armene, på overlæber eller hvor man nu har uønsket hårvækst. Derefter lægger man en bommundsstrip på, som skal fjernes med et snuptag, og som tager alle hårene med ud. Det er ikke rart, men det går hurtigt. Waxit-apparatet har hidtil været forbeholdt kosmetologer.

Voksen, som man skal bruge er med frugtduft. Man kan vælge mellem jordbær, lemon, kiwi, mango eller en uparfumeret. Et Waxit-apparat med en enkelt vokspatron og 100 bommuldsstrips koster 648 kr."

Alt For Damerne

Sidste år, da de anmeldte Waxit Hårfjerning for deres læsere.

"Der kan være både praktiske, tidsbesparende og økonomiske grunde til selv at vokse sine ben frem for at overlade arbejdet til en professionel.

Hvis du regelmæssigt vokser ben, kan det gøre tilværelsen nemmere at investere i Waxit, der faktisk er et professionelt apparat til hjemmebrug. Voksen opvarmes til passende temperetur i apparatet, som også bruges til at påføre voksen med. En samlet startpakke med apparat, 100 stripes, After Treatment Oil, en patron voks naturel med neutral duft samt en patron med duft efter eget valg koster 398 kr."

 

bund