top 2
Top

main top

Eyelash Extension giver både fyldiger smukker og længere Eyelashes.

Hvad enten du bruger Eyelash Extension på salon eller hjemme sikker vores Eyelash Extension Lim et sikkert hæfte dag efter dag.

 

B4Beauty Eyelash skiller sig ud med deres dybe sorte farve og deres blanke ydrer. Eyelash er lavet ud af 100% naturhår, der er blevet bearbejdet i hånden, for at garantere den højeste kvalitet.

Ved påsætning med vores lim er Eyelash lette at påføre, behagelige at have på, og de sidder påsat optil 2 mdr. Størrelse = 6 - 8 - 10 - 12 - 14 mm.

En speciel formuleret og vandsikker lim der holder eyelash på plads dag efter dag. En speciel formuleret og vandsikker lim der holder eyelash på plads dag efter dag.

B4Beauty´s Eyelash Extensions Kit er et nyt lanceret produkt med indhold til ca. 300 personer. Brugervejledning på dansk som er let at følge trin for trin.

B4Beauty´s Volume Eyelash vil forlænge dine eyelashes på en naturlig måde og give dig smukke lange og tykke Eyelashes. Limen er langtidsholdbar og testet for en lang holdbarhed.

Rens dine øjenvipper med olie fri makeupfjerner eller vand og sæbe. Rens dine Eyelash med olie fri makeupfjerner eller vand og sæbe.

Dyp den knyttede ende af Eyelash i limen, og læg knuden på for enden af dine egne Eyelashes.

Hold Eyelases et par sekunder til den sidder fast. Fortsæt på samme måde med hver Eyelash. Gode råd: Gør ikke øjene våde de første 24 timer og undgå spabad, saune, svømmehal og dampbad de første 48 timer, så limen har tid til at hærde.

 

Special Mascaraen er vandbaseret og opløses let i oliefri make-up fjerner.

Hvis du har eyelash extensions, så brug kun mascara på det yderste af eyelashes, så det ikke kommer helt ned på limen der holder på vipperne.

Der er altid optimalt ikke og benytte mascara på eyelash extensions, men skal du ud en aften er denne special mascara budet på en mascara, der ikke slider så meget på eyelashes.

 

 

bund