top 2
Top

main top

B4Beauty K/S Historie

 

Virksomheden B4Beauty K/S startede under produkt navnet Waxit i år 1999 med at introducere professionelle hårfjernings produkter til de danske forbrugere med forskellige dufte og fordele. De professionelle produkter havde indtil da i 15 år været forbeholdt professionelle kosmetologer i hele Europa. B4Beauty's introduktion af Waxit serien blev også det først år kåret af "Eurowoman", som et af 90'ernes 70 suverent bedste skønhedsprodukter på det danske marked for private forbrugere.

 

 

B4beauty´s Waxit serie øges med markedets nye opdagelser inden for hårfjerning, så længe produkterne forsvarligt kan benyttes af privatpersoner til en økonomisk pris. Hårfjerningsserien blev i år 2007 udvidet med det amerikanske hårfjerningsprodukt GiGi, som man også kan benytte sammen med Waxit hårfjerningsserien.

I 2003 begyndte B4Beauty K/S også at forhandle professionelle negleprodukter til private forbrugere til fremstilling af kunstige negle. De professionelle negleprodukter havde indtil da været forbeholdt professionelle negleteknikker i hele Danmark. B4Beauty K/S startede i år 2003 sin egen produktion af danske negleprodukter i samarbejde med en kemiker.

I år 2004 udvider B4Beauty K/S sit neglesortiment med et et verdensbrand i neglebranchen EzFlow, som har været verdensmestre i acryl negle 6 gange, med negle guruen Tom Holcomb fra USA

 

 

I 2004 byder B4Beauty også velkommen til det største brand i USA indenfor Gele Negle nemlig IBD, samt professionel tandblegning til private forbrugere.

I 2005 starter B4Beauty med Beauty Boxes.

I 2006 starter B4Beauty med professionelle øjenvipper til private forbrugere. Både øjenvipper til en aftens fornøjelse, samt de holdbare øjenvipper der sidder på i månedsvis. Øjenvipperne introduceres både som enkelt vipper samt buketter.

I 2007 B4Beauty ind i nye lokaler på Industrivej 44, 2. Th i Roskilde. B4Beauty introducerer øjenbryns skabeloner, så private forbrugere kan lægge en perfekt øje make up hjemme.

I 2007 bliver B4beauty K/S Scandinaviens største udbyder af neglesortiment og negle pynt, med mere en 300.000 hits på hjemmesiden www.b4beauty.dk.

I 2008 fortsætter B4Beauty K/S med at udvidde butikken.

I 2009 åbner B4Beauty K/S Negleskole på Industrivej 44, St i Roskilde med EzFlow's professionelle produkter. I 2009 gennemgår B4Beauty også en omstrukturering i virksomhedsstrukturen. Fra 1999 - 2009 var virksomheden personligt ejet af Danventure & Co v/Niels Steen Sørensen, og i 2009 blev Danventure & Co nedlagt, og B4Beauty K/S er det nye virksomhedsnavn. B4Beauty K/S er ejet af Danventure & Co ApS.

 


I 2010 flytter B4Beauty K/S til større lokaler på Industrivej 3D, i Roskilde, hvor Negle Skole og lager får fælles lokalitet. I november måned bliver en helt ny designet Web Butik lanceret, med de nyeste muligheder indenfor internetbutikker.

 

 

     
bund