top 2
Top

main top

EzFlow Negle Akryl - A-Polymer er en negle akryl, som er medium i hærdningen. Indkapslede additiver bliver aktive og starter hærdningsprocessen, når negle akrylen blandes med Q Monomer.

IBD Negle Gele skaber en permanent skindende, utrolig transparent, naturligenden negl uden lugtgener eller den luftboren støv som fra den traditionelle akryl. Ibd Negle Gele er meget naturlige og er mere skånnsom mod naturneglen. Når Ibd Negle Gele Anvendes korekt, vil de ikke slippe eller sprække de er simpelthen lige så stærke som akryl negle. Alle Ibd ´s Negle Geller er syre frie og milde overfor huden. Fordelene ved at bruge Ibd Negle Gele er mange. Ingen masker ingen lugt eller støv i luften! Mindre filearbejde!

Ibd har en række forskellige tyber i Gelé og er altså alsidig , du kan bygge eller sculpt resultater lige som din klient ønsker det. Ibd Gelé kan opbygges til en hvælving eller c-buge som den naturlige negl ikke altid er i besidelse af.

Ibd gelè skabe en permanent lyse og utroligt gennemsigtigt look, og ser dermed mere naturlig ud, men uden brug af den kraftige lugt fra liquid som bruges til acryl negle. Lad Ibd Gele skabe et godt helbred og en bedre salon.

 

ibd Extreme White Gel opnår styrken fra akryl og det krystalklare look fra gelé. ibd Extreme White Gel kan bygges direkte på den naturlige negl som negleforstærkning, men er ligeledes ideel til opbygning af kunstige negle - perfekt til franske negle.
 
ibd Extreme White Gel er lugtfri og beholder sin høje glans permanent. Tørretid i UV lampe er 3 minutter.

 

bund